| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
|
| Autor |
Zpráva |
Krajnas

|
Zaslal: čt 06. listopad 2008 18:50 Předmět: Nebezpečí na Skalici |
|
|
| V Lesech nad Skalicí , nejspíše myslivci nastražili drát uvazaný mezi 2 stromy. Pří jízdě např. na kole je velmi nebezpečný.. Drát je zrezlí,takže nejde vidět a všimnete si ho až když bude jen kousek před Vámi .. Při vetší rychlosti hrozí poranění až smrt .. Já jsem jel naštestí pomalu i tak mě to chytlo pod krkem a začalo prudce škrtit !! Jsme snad lidi ne? Chápu,že myslivci nechtějí,aby jim do lesa jezdili např. motorkáří ale umyslně na někoho nastražit past s ůmyslem ho zranit ???? Nechápu .... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
beavis

|
Zaslal: pá 07. listopad 2008 0:20 Předmět: Re: Nebezpečí na Skalici |
|
|
Tak to je husty Dneska sem zrovna byl kousicek nad Skalici na kole. Kde se tahle hovadina presne nachazi? Vono staci ze vsude cpou zavory jak kdyby v lesich jezdil vlak.....  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Krajnas

|
Zaslal: pá 07. listopad 2008 17:35 Předmět: Re: Nebezpečí na Skalici |
|
|
| Neumim popsat přesné místo ,ale dnes mi kamarád řekl,že narazil na druhý drát takže toho tam bude všude plno ... Nejhorší fakt je,že to nejde vidět,takže čas na reakci je velice,velice malej |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sysel07
|
Zaslal: pá 07. listopad 2008 21:51 Předmět: Re: Nebezpečí na Skalici |
|
|
| doporučuji podat trestní oznámení na neznámého pachatele pro obecné ohrožení |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jayba
|
Zaslal: po 17. listopad 2008 0:11 Předmět: Re: Nebezpečí na Skalici |
|
|
Podle me by chovani lidi, kteri tam ty draty natahli, OPRAVDU NEMELO ZUSTAT BEZ POVSIMNUTI !!! Sam touto cestou cas od casu na kole projedu a rozhodne bych si nepral, aby byl takovy cyklisticky vylet nedejboze mym poslednim.
Chapu, ze motorkari na kroskach a ctyrkolkach jsou v teto oblasti rozmahajicim se vaznym problemem a urcite taky nesouhlasim s tim, aby se po takovych cestach volne prohaneli a prijemnensim stresovali zver na kilometry daleko. Je take asi jasne, ze zavory v takovem stavu jako ted nejsou dobrym resenim. Utvorili se totiz kolem nich (lesni?) cesticky umoznujici je s par konmi v motoru bez problemu objet a pripada mi, ze ztrpcuji zivot spise nam na kolech.
ALE NATAHOVAT DRATY MEZI STROMY, TO UZ SNAD HRANICI S LIDSKOSTI!!! Videl jsem kdysi krasny dokument o odboji behem svetove valky a tam tuto metodu praktikovali na nemecke dustojniky jedouci na tanku. Asi nemusim dodavat, ze setkani s takovym vhodne natazenym dratem vetsinou dotycny neprezil, ono taky bez hlavy se spatne zije ze. Myslim, ze rychlost tanku a radne rozjeteho cyklisty v onech mistech muze byt prinejmensim srovnatelna. Vypada to, jakoby by si nejaky mistni partyzan nevsiml, ze valka uz davno skoncila a vzal pravo do vlastnich rukou. PROTO SE PRIKLANIM K TOMU, ABY TATO VEC BYLA DUKLADNE PROSETRENA PRISLUSNYMI ORGANY. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|